Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 40.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

Serholt Leg og Design

Om SerholtLeg
Baggrunden for SerholtLeg er ret simple – når man den ene side står med den faglig viden om kemikalier, processer, arbejdsforhold, miljøforhold m.v., og på den anden side skal ud og købe legetøj til barnebarnet – så siger man uvilkårligt ”det er sku løgn” – det kan man ikke udsætte vores børn for ej heller miljøet og arbejderne, der producerer børnenes legetøj – vi skal være sikker på, at det er giftfrit og produceret under ordentlige forhold.

Når man samtidigt har set at smukt designet kvalitets legetøj og produkter til hjemmet kan produceres på baggrund af naturlige og giftfrie råvarer og ikke mindst efter principperne for fair trade, så er der ikke langt til at opstarte firmaet.

Lidt om arbejdet:
Selve produktionen af vore produkter sker efter princippet for fair trade – dvs. medarbejderne ude i lokalsamfundene arbejder under forhold, der lever op til ordentlige arbejdsvilkår og indtægt. Man kan godt argumentere, at det alligevel er lavt set med vores øjne, men produktionen hos fx Barbara Sansoni Design er faktisk opstartet for 60 år siden – netop for, at skabe et arbejde og en fornuftig indkomst specielt for kvinderne.

De produkter vi handler med er samlet set sundere, mindre miljøbelastende og medfører en forbedret økonomi i et af verdens fattige lande. Samtidigt får vi smukke produkter af en høj kvalitet, som vil holde længe.

Se mere om Serholt Leg og Design