Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 40.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

PETER STUHR

Speciale: Maler & grafiker
Alder: Født 1951
Nationalitet: Dansk

Baggrund
Peter Stuhr er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han var med i kunstnergrupperingerne Storm og Stille og Min tid som pilot. Han deltog også i generationsmanifestationen Gud og Granmatik.
Peter Stuhr er medlem af Kunstnersamfundet og Billedkunstnernes Forbund samt bestyrelsesmedlem i NIFCA. Peter Stuhr er også medlem af kunstnerfællesskabet Koloristerne og KKArt.

Kunsten
I 1980’erne arbejdede Peter Stuhr primært med maleri, men har igennem de senere år udvidet sine kunstneriske specialer og favner i dag flere forskellige kunstneriske arbejdsområder, hvor han både arbejder med video skulptur, fotografi og tegning.
Peter Stuhr står bag en række markante glasudsmykninger som han har lavet i samarbejde med glarmester Per Hebsgaard og har blandt andet lavet udsmykningsopgaver for Statens Skadedyrslaboratorium i Lyngby, Kastrup Lufthavn, Karup Lufthavn, Viborg Svømmehal og A Hereford Beefstouw i Københavns Lufthavn.
I 2018 blev værket ”Himlen over Vesterhavet” afsløret og er Danmarks største kunstværk udført i glas.

Værker

Tidligere solgte værker

Vi har ingen tidligere solgte værker på denne kunstner.

Udstillinger

Peter Stuhr har deltaget i en lang række udstillinger i Danmark men har også udstillet i Sverige, Norge, Tyskland, Rusland, Polen, England og i de Baltiske lande.