Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 40.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

Jørgen Pedersen

NATIONALITET: Danmark

OMRÅDE

Skulpturer

Baggrund:

Jørgen Pedersen er uddannet smed og maskiningeniør og har sammen med sin hustru og kunstner Inger Pedersen haft en baggrund i erhvervslivet, hvor de sammen drev en virksomhed der laver tekstiltryk. Det var først i slutningen 1990’erne at han debuterede som kunster, og siden har han med succes udstillet både ved solo – og gruppeudstillinger med sine skulpturer.

Kunsten:

Jørgen Pedersen arbejder med bronze og metal der bliver til fantastiske flotte og æstetiske skulpturer – som spænder fra de mindre til meget store skulpturer. For Jørgen Pedersen er det vigtigt at hans skulpturer skaber sammenspil og nærvær. Han er en produktiv kunstner og han kan slet ikke lade være med at få nye idéer. De mange skulpturer bliver til ud fra en skitse som han tegner, hvorefter han giver dem krop og sjæl igennem sine skulpturer. Han arbejder med kontrasterne mellem det polerede og det grove der står mod hinanden, ligesom vi også oplever det i livet. Skulpturerne varierer fra de nonfigurative til naturalistiske former og fortæller om kærlighed og sammenhold mellem mennesker.

Værker

Tidligere solgte værker

Vi har ingen tidligere solgte værker på denne kunstner.

Udstillinger

Udstillinger:

Jørgen Pedersen er fast deltager ved kunstmessen Art Copenhagen i Forum og på Art Kunstmesse i Herning. Foruden sine udstillinger på kunstmesser og gallerier, har han lavet specialopgaver og bestillingsopgaver til internationale virksomheder og organisationer. Hans værker er repræsenteret i både Californien, Singapore, England, Østrig og Belgien. Han har haft et hav af udsmykningsopgaver nationalt og internationalt og har desuden også flere gange fået bestilling på initiativpris-skulpturer.