Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 30.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

Inger Abildtrup Pedersen

Inger Pedersen sprang først for alvor ud i sin kunstnerkarriere i 1999, efter en 20- årig lang karriere som leder og medejer af en designvirksomhed. Ved et tilfælde får hun i sommeren 1999 muligheden for at arbejde i atelieret hos en dansk kunstner som har bosat sig i Frankrig.

Karrieren som kunstner tog for alvor fart, da en kunstkritiker fra kunstbladet KUNST 2001 skrev en længere artikel med billeder af Ingers billeder, som blev udgivet i 2001. Titlen på artiklen var ”Kunstner på vej”.

For Inger P er arbejdet med kunstværkerne lig med begejstring for både farver og former. Hun bliver inspireret igennem sin underbevidste måde hun oplever verden på, og det kommer til udtryk i både skulpturer og malerier med ekspressive fabeldyr og andre naive væsner i klare og stærke farver. De klare farver er et bevidst valg, som afspejler Ingers tilgang til livet, nemlig at jo mere farverigt livet og vores humør er, jo bedre har vi det som mennesker.

Inger P fik i 2002 den anerkendelse at blive bedt om at lave års-plakat til Brande Højskole som trykkes i 5000 eksemplarer. Derudover har hun udstillet på gallerier over det meste af landet.