Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 40.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

SØREN BÆKKEL/MARIA MAI PAULSEN

Søren og Maria er to unikke kunstnere.

Søren Bækkel arbejder i genbrugsjern og er autodidakt metalkunstner og Maria Mai Paulsen er uddannet BA i keramisk design fra Det kongelige akademi på Bornholm.

Sammen skaber de nogle unikke værker hvor keramik og jern smelter sammen.

Maria Mai Paulsen

Maria Mai Paulsen er 2020 BA i Keramisk Deisgn fra Det Kongelige Akademi på Bornholm.

Marias tilgang til det keramiske håndværk er intuitiv refleksion.

Når det elastiske ler skal formgives søger Maria også at materialisere et narrativ. Hun ser funktionalitet som et bredt spektrum af muligheder. Historiefortælling er et vigtigt element i det spektrum.
Hun finder narrativer via observation og nysgerrighed blandet med refleksion. Hun fragmenterer fænomener og skaber en ny ramme de kan eksistere i.

Søren Bækkel, Autodidakt metalkunstner

”Jeg giver gammelt metal nyt liv”

Søren arbejder i genbrugsjern, dvs. materialer der som udgangspunkt er kategoriseret som skrot. Han forsøger i det hele taget, at tænke meget i genbrug og nye livscyklusser – også i hverdagen.

Søren fascineres af, hvordan naturen og tidens tand patinerer og fortærer jern og metal over tid og jeg overfladebehandler som udgangspunkt ikke de rå genbrugsmaterialer – Når skulpturerne slipper hans hænder fortsætter deres udtryk derfor med at udvikle sig og de lever videre i en ny livtidscyklus i takt med omgivelserne de placeres i.

Værker

Tidligere solgte værker

Vi har ingen tidligere solgte værker på denne kunstner.