GalleriSyd_jul_some – 9

Påskeudstilling i Kunstbyen Sønder Alslev

– Kunstneriske oplevelser i særklasse, helt tæt på.

Det er med stor glæde at Galleri Syd og Galleri Matthies sammen byder velkommen til en påske fuld af kunst og kulturelle oplevelser. Nye kunstnere, nye værker og nye visioner blomstrer i Kunstbyens samarbejde. Kom og få en skøn dag og påske i kunstens verden.

Fernisering skærtorsdag d. 6. april klokken 11.00-16.00

Hos Galleri Syd vil du kunne opleve en særudstilling med Jan Ulrik Friis. Jan har, med stor inspiration fra CoBrA, igennem årene udviklet sin stil og denne særudstilling vil være et smukt mix af den Jan Ulrik vi kender men også en udstilling udelukkende med helt nye værker der aldrig har været udstillet før.
Jan vil være til stede til ferniseringen. Dertil vil du også kunne opleve den faste udstilling af galleriet faste kunstnere eller en tur i skulpturparken.

Galleri Matthies præsenterer hele seks nye kunstnere og nyheder fra otte faste kunstnere i udstillingen ”Mod Lyset. Alle kunstnere vil være til stede i deres udstillinger på dagen, og du har mulighed for at høre om tankerne bag deres værker. Dagens program indeholder bl.a. et musikalsk indslag af Lise Meijer, art talks, guidet rundvisning, workshop ved keramiker Maria Mai Paulsen, afsløring af nyt projekt fra Metalkunstneren og selvfølgelig prøvesmagning af bryglaugets øl. “

Vi glæder os til at se jer.

Se mere på www.gallerisyd.dk og www.gallerimatthies.dk

Currency
Kr. Dansk krone
Euro