GalleriSyd_jul_some – 9

JULE- OG KUNSTOPLEVELSE I KUNSTBYEN SDR. ALSLEV

Kunstbyen Sdr. Alslev inviterer til juleudstillinger, fernisering og jazzkoncert lørdag d. 9. december fra 11.00 – 16.00

Det er med stor glæde at Galleri Syd og Galleri Matthies igen i år byder velkommen til en helt særlig juledag med ny udstilling, fernisering og jazzkoncert i Kunstbyen Sdr. Alslev.

Hos Galleri Syd kan I opleve en helt særlig juleudstilling, som for første gang åbner for en udstilling der kombinerer musik og kunst. Oplev et spændende mix af kunst i særklasse fra galleriets faste kunstnere. I kan bl.a. opleve vores helt særlige udvalg af cobra kunst, keramik og bronzeskulpturer. I år vil galleriets store stue for første gang danne rammen for en skøn kombination af kunst og musik, når et 5 mands jazzorkester “Jazz Flow Five” kommer og spiller kl. 13.30-14.30.

Der bliver serveret gløgg (med og uden alkohol) og æbleskiver hele dagen. Der er også mulighed for et glas vin eller en kop kaffe eller the.

Hos Galleri Matthies har billedkunstner og musiker John Olesen fernisering i Frihedens Værksted. I kan også opleve en række nye værker som er kommet til i de øvrige 10 udstillinger fordelt på hele gårdens arealer.

John Olesen kalder sig selv et autointakt legebarn, der med sine malerier altid er på kant med regler, retninger og ismer. Han arbejder intuitivt og nysgerrigt med farverige og højtråbende fortællinger, og du vil kunne høre hans egen musik i udstillingen.

I vil også kunne opleve oplæsning, små arttalks i udstillingerne, masser af helt unikke julegaveideer. Galleri Matthies byder desuden på æbleskiver og hjemmebrygget juleøl.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til en helt særlig kunst – og kulturdag i Kunstbyen Sdr. Alslev. 

  • Kunst under juletræet varmer sjælen – kom og find en unik gave til dem du holder af.

Se mere på www. kunstbyen-sdralslev.dk/

 

 

Currency
Kr. Dansk krone
Euro