INVITATION TIL FERNISERING (1)

Invitation til fernisering skærtorsdag d. 28/3 kl. 11-16

Det er med stor glæde at vi inviterer til fernisering med Gunleif Grube skærtorsdag den 28. marts fra 11-16.

En særlig udstilling

Gunleif Grube har været en fast kunstner hos Galleri Syd igennem mange år og det er med stor glæde at vi kan invitere til fernisering med Gunleif Grube og særudstillingen der går under titlen: ”Maskens sprog”.

Gunleif Grube er en anerkendt moderne ekspressionist som er kendt for at udtrykke sig gennem modsætninger der mødes. Hans budskaber bliver formidlet i farvevalget og i portrætteringen af ansigter der illustrerer menneskets mange facetter fra drama til poesi – men også vildskab humor, smerte og kærlighed. Gunleif Grube bruger modsætninger, fordi ingen af dem kan eksistere uden den anden – der findes ikke drama uden poesi og lyset kan ikke eksistere uden mørket.

En lang karriere

Gunleif Grube debuterede på Kunstnernes Efterårssudstilling i 1980 og har siden været en produktiv kunstner og har udstillet på en lang række førende gallerier i både ind – og udland. Han er repræsenteret i en række kunstsamlinger i bl.a. Tyskland, USA, England, Frankrig, Norge, Luxembourg mfl. Derudover har han igennem sin karriere udstillet på flere museer. Den nu 77-årige kunstner har desuden udgivet flere kunstbøger og deltaget i tv-portrætter.

Mød Gunleif Grube og oplev hans farverige univers til ferniseringen torsdag den 28. marts kl. 11 i Galleri Syd, Ulslevvej 1, 4800 Nykøbing Falster.

Traditionen tro, sørger vi for lidt godt til ganen.

Currency
Kr. Dansk krone
Euro