Kunstnere

Sorter

Kunsttype
Højde
Bredde
Pris

Varer over kr. 30.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Flemming H

NATIONALITET: Danmark

OMRÅDE

Stentøjs – og porcelænsarbejde

Baggrund:

Flemming H er uddannet på Danmarks Designskole i 1977. Han er grafiker, reklamemand og har arbejdet som kunstner på fuld tid siden 1992. Flemming H bor i Rørvig hvorfra har eget atelier og galleri som han driver sammen med sin hustru. Han har et mangeårigt medlemskab af Nordisk Akvarelselskab, hvor igennem han har deltaget i censurerede udstillinger i Finland og Italien. Flemming H’s kunstneriske karriere tog for alvor fart efter han havde deltaget i et akvarelkursus i 1986, og siden har han malet adskillige landskaber fra de omgivelser hvor han har befundet sig.

Flemming H udført flere forskellige udsmykningsopgaver på bl.a. Hjertecentret på Rigshospitalet, på skoler og institutioner.

 

Kunsten:

Flemming H har et tæt samarbejde med pottemager Bjarne Puggaard, hvor han arbejder på stentøj og porcelæn med bl.a. krukker og keramikfigurer i forskellige motiver og størrelser. Flemming H er også kendt for sine akvareller, hvor han indfanger øjebliksbilleder, inspireret af at være i naturen. Han har bl.a. malet adskillige motiver i Zoologisk Have, hvor han maler dyrene i ”øjeblikket”. Han indfanger disse øjeblikke med glimt af bevægelser, lys, mønstre og skygger, der giver stor dynamik i hans værker. Mange af hans akvareller bliver ofte til postkort. Postkortene bliver blandt andet solgt i Zoologisk Have, og de steder han maler. I 2001 deltog han i Nordisk Akvarelselskabs censurerede udstilling, en udstilling, hvor han også selv udstillede sine akvareller. Da han selv besøgte udstillingen, malede han en akvarel af Amos Andersons Museet. Akvarellen er i dag et postkort som kan købes på Musset.

Flemming H afholder selv akvarelkurser fra sit atelier på gården i Rørvig.

Kunstnerens egen hjemmeside:

http://www.h-grafik.dk/

https://www.flemming-h.dk/

Værker

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tidligere solgte værker

Vi har ingen tidligere solgte værker på denne kunstner.