Kunstnere

Sorter

Højde
Højde - slider
Højde - inputs
Bredde
Bredde - slider
Bredde - inputs
Pris

Varer over kr. 40.000,- kan ikke filtreres efter.
Kontakt Galleri Syd for eventuel pris.

Pris

BJARNE BEL

Bjarne Bel holder til i Køge, men har boet på Falster 2013-2020 og havde i en periode eget galleri med egne værker. Bjarne har tidligere tegnet en del, men kastede sig over malerierne i 2000. Bjarne er autodidakt og har været vidt omkring i sit udtryk, men illustrerer nu sin fantasiverden abstrakt – med antydninger af noget figurativt.

Bjarne Bel er autodidakt billedkunstner, hvis ekspressive univers appellerer til de individuelle forestillinger. Værkerne har ingen titler, da det er op til den enkelte beskuer at opdage de forskellige motiver – og dén proces skal ikke begrænses af Bjarnes forudbestemte defineringer. Man kan derved have fornøjelse af at betragte værkerne sammen med venner og familie og på den måde udfordre hinandens blik for detaljer og øjnenes fokuspunkter.

Måske finder du en skytsengel, mindes om en hemmelighed eller blot synes at nogle af disse udsnit fra Bjarnes farvelade ø skal videre og pynte på dine vægge.

Værker

Tidligere solgte værker

Vi har ingen tidligere solgte værker på denne kunstner.

Udstillinger

Bjarne har siden 2008 udstillet i København, Køge, Stege, Vordingborg, Nykøbing, Stubbekøbing, Saxkjøbing, Maribo, Nysted, Orenæs, Krattet, Klintholm og Hesnæs.