Galleri Syd 2.0

Velkommen til en oase af kunst og oplevelser

På en ugenert beliggenhed i den hyggelige landsby, Sdr. Alslev på Falster, ligger Galleri Syd. Galleriet har eksisteret siden 1987 og er en helt unik oase fuld af kunst, liv og sjæl. Her finder I kunsten på både husmuren, skulpturparken i haven, keramik, billeder og selv direkte på væggene.

Flere kunstnere har hver især sat deres aftryk, og man er ikke i tvivl om at her er der plads og rum til at kunstnerne kan udtrykke sig, være kreative og det gør besøget på galleriet til en særlig oplevelse.

Hos Galleri Syd har vi et bredt udvalg af forskellige kunsttyper og repræsenterer adskillige både kendte og mindre kendte kunstnere fra både ind – og udland.

Vi er utrolig taknemmelig over de mange besøgende i Galleri Syd hver måned og at I fortsat bakker galleriet op i version 2.0.

Vi nyder at I bruger de uformelle rammer inde og ude samt mangfoldigheden af malerier og skulpturer til at lade jeg inspirere i forandringens verden.
Galleri Syds udgangspunkt var og er Cobra-gruppens udtryksformer – hvor malerier og skulpturer ville bryde med datidens normer og stilretninger og opmuntre til det spontane og med stærkt farvevalg.

Galleriet er i dag ejet af Familien Stein som efter Hanne Heimburgers død overtog galleriet i sommeren 2022.
Udover Galleri Syd driver og ejer familien ligeledes virksomheden Provi.

Skulle der være spørgsmål kan Pia Stein træffes på tlf. 26891995 eller mail: info@gallerisyd.dk

Currency
Kr. Dansk krone
Euro